Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Rama etansare ferestre mansarda pentru invelitori plane 78x118 cm

Rama fereastra mansarda pentru invelitori plate 78x118 cm Adauga usi in lista Pretul: 180.00 RON/buc

O fereastra de acoperis trebuie sa fie intotdeauna instalat cu ajutorul ramei corespunzatoare. Rama este disponibila intr-o cutie separata. Exista mai multe tipuri standard de rame disponibile - fiecare dintre ele se potriveste un anumit tip de materiale de acoperis.

Rama face instalarea perfecta usoara si asigura o fereastra etansa 100%. Va rugam sa retineti ca garantia de 10 ani a ferestrei de acoperis este valabila numai daca fereastra acoperisului este instalata cu o rama potrivita.

Ramele sunt facute din aluminiu si vopsite in aceeasi culoare gri ocru ca fereastra. Ramele sunt toate rezistente la vreme si la UV si au fost testate pentru etanseitate completa la apa in conditiile cele mai riguroase. Noua rama RoofLITE are un profil mai jos pe linia acoperisului, care nu doar imbunatateste izolarea termica, dar, de asemenea, arata mai bine .Constructia ramei va permite sa instalati fereastra de acoperis pe aproape toate materialele de acoperire, indiferent de ce tip de material de baza sau de profil. in plus ramele sunt dezvoltate pentru o utilizare prietenoasa, conectarea diferitelor componente fiind usoara si evidenta.

Rame pentru invelitori plane

  • Rama pentru invelitori plane este aplicabila pentru toate materialele palne cu o grosime intre 0 si 16 mm ( 2x8 mm) ( vezi poza din stanga )
  • Partea stramta din josul ramei si partile segmentate asigura utilizarea pe orice tip de material ie placi naturale , placi fabricate sau sindrila
Vezi galeria