Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Rama etansare Combi pentru capat 78 x 140 cm

Rama fereastra mansarda Combi pentru capat 78x140 cm Adauga usi in lista Pretul: 610.00 RON/buc

O fereastra de acoperis trebuie sa fie intotdeauna instalat cu ajutorul ramei corespunzatoare. Rama este disponibila intr-o cutie separata. Exista mai multe tipuri standard de rame disponibile - fiecare dintre ele se potriveste un anumit tip de materiale de acoperis.

Rama face instalarea perfecta usoara si asigura o fereastra etansa 100%. Va rugam sa retineti ca garantia de 10 ani a ferestrei de acoperis este valabila numai daca fereastra acoperisului este instalata cu o rama potrivita.

Ramele sunt facute din aluminiu si vopsite in aceeasi culoare gri ocru ca fereastra. Ramele sunt toate rezistente la vreme si la UV si au fost testate pentru etanseitate completa la apa in conditiile cele mai riguroase. Noua rama RoofLITE are un profil mai jos pe linia acoperisului, care nu doar imbunatateste izolarea termica, dar, de asemenea, arata mai bine .Constructia ramei va permite sa instalati fereastra de acoperis pe aproape toate materialele de acoperire, indiferent de ce tip de material de baza sau de profil. in plus ramele sunt dezvoltate pentru o utilizare prietenoasa, conectarea diferitelor componente fiind usoara si evidenta.

Rame de etansare Combi

Aceasta este o gama care se ocupa de mai multe configuratii pentru ferestre de mansarda , acoperind dimensiunile cele mai frecvent vandute pe care le oferim, in special M6A si dimensiunile M8A. Prin utilizarea ramelor combinate puteti instala intr-o maniera retea, de la doua ferestre una langa alta, pana la orice numar de ferestre intr-un singur rand (latime) sau coloana (inaltime).

(NB Nu puteti instala doar 2 ferestre una deasupra celeilalte , nu puteti instala diferite aranjamente unde numarul de ferestre este diferit pe rand.)

Vezi galeria