Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Panou acoperis Lambda - 0.50 mm lucios - Panouri pentru acoperis

Panou acoperis lambda - 0.50 mm Zinc Adauga usi in lista Pretul: 27.50 RON/mp

Panou acoperis Lambda - 0.50 mm lucios - Detalii tehnice panouri acoperis

Traditional ca aspect si modern ca forma, panoul de acoperis are bavura ridicata. Este recomandat in mod special pentru renovari de obiecte aflate sub curatela conservatorului si a obiectelor sacrale, de asemenea utilizat in mod frecvent pentru blocuri de apartamente nou construite, constructii unifamiliale si constructii de utilitate publica.

Prin rapiditatea si simplitatea montajului depaseste tablele cu bavura dubla si datorita rigiditati sporite poate fi montata pe grinzi de acoperis fara necesitatea montarii prealabile a scandurilor pe versant. Datorita acestor calitati panoul LAMBDA poate fi utilizat de asemenea ca panou de perete asigurand o finisare originala a fatadei in sistem vertical sau orizontal.

Proiectata special, inchiderea cu arc, permite imbinarea sigura si rapida a panourilor fara necesitatea utilizarii elementelor de legatura aditionale. Datorita distributiei gaurilor de montare de a lungul bavurii, suruburile de fixare sunt acoperite de panoul vecin. Ca efect invelisul acoperisului este estetic fara ca fixarile sa fie vizibile.

Vezi galeria